Campingaz

Dit is de gasfles die uw Campingaz barbecue of kookpit, uw verlichting en uw brander brandende houdt. Als u meer vermogen nodig hebt, of een langdurige gastoevoer wilt – wanneer u bijvoorbeeld aan het barbecueën bent – is een Campingaz® navulbare gasfles ideaal.
 Deze gasflessen worden aan de gebruiker verkocht, niet in bewaring gegeven. Ze zijn niet voor geld inwisselbaar: het betreft dus geen statiegeldsysteem! Aan de rode dop op de gasfles herkent u onze garantie dat de tank door een erkende Campingaz®-dealer is gevuld alsmede regelmatig door ons wordt gecontroleerd en onderhouden. 

Benegas Comfort Steel

 De vertrouwde blauwe fles krijgt in Nederland een nieuwe naam: Benegas Comfort Steel 

 

De Benegas Comfort Steel (voorheen ‘EasyBlue’) is gemaakt van lichtgewicht staal waardoor ze bijna net zo licht is als de kunststof gasfles. De comfortabele kunststof handgreep maakt de fles makkelijk te dragen. Een ideale no-nonsense gasfles voor gebruik op de camping, tuin of boot. 

Het statiegeld voor de Benegas Comfort Steel verschilt per fles. U krijgt dit geld terug wanneer u de fles inlevert bij een dealer. 

Benegas Light

 Benegas Light de nummer 1 kunststof gasfles is zeer populair bij kampeerders en BBQ-liefhebbers. 

De groene lichtgewicht gasfles is veiliger dan stalen gasflessen en geschikt voor diverse toepassingen thuis en op vakantie. Ontdek ook de voordelen van deze lichtgewicht gasfles. 

Na aanschaf registreer je de fles op onze website. Je kunt bij meer dan 1.000 verkooppunten je lege fles omruilen voor een volle. Ook als je van maat wilt wisselen is dat geen enkel probleem.