Gasvulstation

Wij hebben een goedgekeurd gasvulstation voor het vullen van uw gasfles(sen). U hoeft geen uren te wachten tot de fles weer vol is, de fles wordt gevuld terwijl u wacht. Ook kunnen we uw gasfles bijvullen indien deze nog niet helemaal leeg is.

Vulfles (hierboven) Het is wel belangrijk dat uw vulfles nog niet de keuringsdatum heeft overschreden. De keuring van de vulfles is 10 jaar geldig. Het jaartal van aankoop staat op de fles. Voor de geldigheid van de keuringsdatum van de fles kunt u bij dit jaartal, 10 jaar bijtellen. Gasflessen die ouder zijn dan 10 jaar worden niet gevuld.


Ruilfles (hierboven) Bent u in het bezit van een ruilfles als afgebeeld op de foto hierboven, dan kunt u hiervoor ook bij ons terecht. Ook voor de ruilfles geldt dat u geen uren hoeft te wachten op een nieuwe fles, deze wordt geruild terwijl u wacht. Voor ruilflessen is de keuringsdatum niet van toepassing.

Camper

In Nederland is het wettelijk verboden om bij een tankstation zelf je LPG gastank van de camper te vullen. Dat geldt zowel voor losse flessen als voor een buitenvulaansluiting. Als gasvulstation kun je echter wel bij ons terecht om je dampgastank met propaan te vullen.